Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф.
Вирізка- це спинна частина яловичої туші, де знаходиться найніжніше м'ясо, яке можна смажити цілком на грилі або нарізавши на стейки. Італійці готують з вирізки карпаччо, англійці - ростбіф...
Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом
Корейка - це ніжна м'якоть з спинної частини туші. Відмітна особливість корейки - наявність ребрових кісток. У всі часи корейка на кістці вважалася смачним і вишуканим блюдом..
від 155.00 грн
Доступна продукція
Лопатка
Модель: Говядина
113.00 грн117.00 грн
Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича).
Лопатка вважається однією з найбільш смачних частин коров'ячої туші. Там знаходиться саме ніжне і соковите м'ясо, яке можна тушкувати, смажити або запікати в духовці. Для створення багатьох ситних страв підходить саме лопатка (яловича)...
Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою.
Яловичиною прийнято називати м’ясо великої рогатої худоби. Цей вид м’яса доволі популярним серед гурманів і прихильників здорового способу життя. Дієтичні страви з яловичини входять в раціон спортсменів і людей, що стежать за своєю вагою...
від 140.00 грн
Доступна продукція
Шия
Модель: Говядина
122.00 грн127.00 грн
М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді.
М'ясо ошийка володіє хорошими смаковими якостями і коштує недорого. Яловичий ошийок традиційно запікають з різними прянощами, попередньо вимочивши в маринаді...
від 122.00 грн
Доступна продукція
Яловичина 1 сорт.
Модель: Говядина
107.00 грн112.00 грн
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.
Для приготування смачного використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 107.00 грн
Доступна продукція
Яловичина 2 сорт.
Модель: Говядина
65.00 грн69.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу...
від 65.00 грн
Доступна продукція
Яловичина вищого сорту
Модель: Говядина
122.00 грн130.00 грн
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу.
Для приготування смачного гуляшу використовують вирізку, м'якоть задньої ноги або лопатку, ніжний яловичий гуляш виходить з верхньої (ниркової) частини тазостегнового відрубу. ..