theme689
Модель: Свинина
Багато хто вважає такі свинячі субпродукти як легені, нирки і серце не їстівними і марними для кулінарії, а тому просто викидають їх. Але насправді в досвідчених руках з легких будь-якої тварини можна приготувати безліч різних смачних страв.
Підтвердження цьому знаходиться в кулінарних книгах всіх народів світу.
Той факт, що в будь-якій культурі є сотні рецептів страв з легких, пояснюється тим, що це один з найкорисніших субпродуктів.
Модель: Свинина
Свинина - продукт не тільки корисний, але і дійсно смачний. Існує безліч страв, які готують зі свинячого м'яса і субпродуктів.
Одним із загальновизнаних делікатесів вважається м'ясо з кров'ю. Багато людей сумніваються в безпеці продукту через одну причину - кров, м'ясо ж має бути повністю просмажене. Однак причин для хвилювання насправді є. Ми реалізуємо тільки якісне м'ясо, яке відповідає всім необхідним стандартам. Важливо розуміти, що термін придатності м'яса з кров'ю становить лише 14 діб.
Модель: Свинина
Субпродукти чудово гармонують з гострими інгредієнтами, спеціями, прянощами. З них роблять шашлики, рагу, запіканки і закуски готують солянки і розсольники. Нирки використовують у приготуванні підлив для каш, пюре і макаронів. Субпродукти можна маринувати, тушкувати, запікати, смажити і просто відварювати.
Модель: Свинина
Серце - один з корисних субпродуктів, що поєднує в собі повноцінний легкозасвоюваний білок і цілий набір унікальних мікроелементів. Тому нехтувати їм на користь звичайного м'яса не варто, а краще навчитися готувати його так, щоб від ваших кулінарних шедеврів були в захваті і сім'я, і гості
Субпродукти — внутрішні органи та частини тваринного організму, отримані при переробці забійних тварин і птиці з метою отримання м'ясної туші, які містять білки і мають поживну або кормову цінність.