You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Доступна продукція

Вирізка

Модель: Свинина

136.00 грн 172.00 грн
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають.
Свинна вирізка - це м'ясо заднепояснічної частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запікають...
від 136.00 грн

Доступна продукція

Вуха ракушка

Модель: Свинина

60.00 грн 64.00 грн
..
від 60.00 грн

Доступна продукція

Грудинка без ребра (DELI клас)

Модель: Свинина

109.00 грн 156.00 грн

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді.

Свиняча грудинка - частина м'язової тканини, розташованої поверх ребер свині. Відрізняється наявністю плівки і великої кількості жиру. У їжу вживають в смаженому, тушкованому, в'яленому і копченому вигляді...
від 109.00 грн

Доступна продукція

Кістка з шийної частини

Модель: Свинина

25.00 грн 32.00 грн

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин.

Шийна частина свиняча – це, безсумнівно, одна з найніжніших частин туші. Це зумовлено великою концентрацією жирових тканин...
від 25.00 грн

Доступна продукція

Кістка свинна

Модель: Свинина

8.00 грн 12.00 грн
..
від 8.00 грн

Доступна продукція

Кістка супова

Модель: Свинина

21.00 грн 31.00 грн
..
від 21.00 грн

Доступна продукція

Кість хвостова

Модель: Свинина

30.00 грн 35.00 грн

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини.

Свинячий хвіст - частина очищеного від шкіри хвоста великої худоби. У відруб входять: сама хвостова кістку, невелика кількість м'яса і сполучна тканина. Завдяки вмісту в ньому великої кількості колагену і невеликій калорійності, свинячий хвіст дуже корисний для здоров'я людини...
від 30.00 грн

Доступна продукція

Корейка (полядвиця)

Модель: Свинина

140.00 грн 170.00 грн

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак.

Свиняча корейка- м'ясо, що отримується з спинної частини туші. Це справжній делікатес, який після засолювання і копчення набуває неймовірний аромат і ніжний смак...
від 140.00 грн

Доступна продукція

Лопатка

Модель: Свинина

115.00 грн 155.00 грн

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв.

Лопатка свині розташована в передній частині туші тварини. Лопатка без кістки відмінно підійде для запікання, приготування гуляшу, шашлику і інших м'ясних страв...
від 115.00 грн

Доступна продукція

Ребра з грудинки

Модель: Свинина

120.00 грн 172.00 грн

Ребра- це частина грудинки (верхня), яка складається з м'язового шару, середньої частини ребер і невеликої кількості жиру.Найсмачнішим є м'ясо міжреберних проміжків - воно ніжне, соковите і просто тане в роті.

Ребра- це частина грудинки (верхня), яка складається з м'язового шару, середньої частини ребер і невеликої кількості жиру.Найсмачнішим є м'ясо міжреберних проміжків - воно ніжне, соковите і просто тане в роті...
від 120.00 грн

Доступна продукція

Ребра з лопатки

Модель: Свинина

32.00 грн 64.00 грн

Лопатка - це частина свинячої туші, зрізане з лопаткової частини, має щільні волокна і невеликі прошарку жиру. Свинячу лопатку найкраще піддавати тривалій тепловій обробці у вологому середовищі. З цього м'яса вийде відмінний печеня з підливою і овочами. Якщо в шматку є кістка, то лопатка стане хорошою основою для супу, бульйон вийде наваристим і смачним.

Лопатка - це частина свинячої туші, зрізане з лопаткової частини, має щільні волокна і невеликі прошарку жиру. Свинячу лопатку найкраще піддавати тривалій тепловій обробці у вологому середовищі. З цього м'яса вийде відмінний печеня з підливою і овочами. Якщо в шматку є кістка, то лопатка стане хорошою основою для супу, бульйон вийде наваристим і смачним...
від 32.00 грн

Доступна продукція

Ребра з полядвиці

Модель: Свинина

125.00 грн 129.00 грн

Cвинячі реберця - ідеальний варіант для рагу або тушкованої картоплі.


Cвинячі реберця - ідеальний варіант для рагу або тушкованої картоплі...
від 125.00 грн
Показано з 1 по 12 із 21 (2 сторінок)

Елементи

Ми у соцмережах