theme689
Важко знайти людину, котра не любить стейки, адже саме в них м'ясо найбільш смачне та насичене. Проте, також важко знайти такий продукт, що відповідав би усім ветеринарно-санітарним вимогам, залишався свіжим та якісним до того моменту, коли він потрапить на стіл споживача.
Яловичина на нашому підприємстві утримується та зберігається при температурі -1 до +1 градусів включно, для чого використовуються спеціальні холодильні камери з автоматичним температурним контролем. Для обвалювання ж м’яса потрібна температура не вище +7 градусів.
Ні для кого не секрет, що для того, щоб яловичина була смачна, вона повинна бути мармурового кольору. Це означає, що м'ясо буде м’яким і насиченим. При виборі м’яса для стейків, обов’язково потрібно звертати увагу на його мармуровість.
Які стейки виходять з нашої продукції?
Ріб-стейк
Стейк із мармурової яловичини, зріз одразу трьох видів м’яса з реберної частини туші. При його смаженні, залишають реберну кістку, і це надає страві горіхового аромату і вкрай незвичайного смаку.
Нью-йорк стейк
Його також називають «Ковбой-стейком», першу свою назву отримав тому, що саме у цій величній столиці світу був зроблений вперше. Для його приготування використовують тонкий край, готують з поперекової частини тварини. М'ясо там більш пісне, чим будь-яке інше. Справжні гурмани називають його стравою для професіоналів.
У будь-якому випадку, м'ясо завжди має залишатися якісним, а тонкощі приготування – для кожного різні. Купуйте лише свіжу та натуральну продукцію, щоб на столі завжди було лише смачне та корисне!