You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Українська

Територія М'яса

Brenda Marton

ПРО ЯЛОВИЧИНУ

ПРО ЯЛОВИЧИНУ

Які існують сорти яловичини? Ціна м’яса яловичина залежить від сорту. Традиційно, яловичину ділять на три сорти: Вищий. Сюди входить спинка, бедра, філе, грудна частина, кострець, око валок. Цей сорт м’яса, зрозуміло, є найдорожчим, адже є найбільш якісним та ситним. Його найкраще тушити або с...
ПРО СВИНИНУ

ПРО СВИНИНУ

Користь свининиМікроелементи, котрі містяться у цьому виді м’яса, цінуються найбільше.Серед них є білки, котрі є однією з найважливіших складових у раціоні споживача, адже під час травлення вони перетворюються в амінокислоти.Отримання енергії, а також біосинтез білків організму, напряму залежить від...
ТОП-3 страви зі свинини

ТОП-3 страви зі свинини

ТОП-3 страви зі свинини Хочеться чогось особливого? Ми підготували для Вас 3 рецепти, які не залишать байдужими ні Ваших рідних, ні гостей! 1. Крученики з чорносливом Необхідні продукти:  · Філе свинини – 0,5 кг  · Голландський сир – 250 грам  · Чорнослив – 200-250 грам  ...
Запікаємо курку: 5 цікавих порад

Запікаємо курку: 5 цікавих порад

Запікаємо курку: 5 цікавих порад 1.Цитрусові спішать на допомогу Звичайно, курку можна приправити лише сіллю чи перцем, додати спеціальних спецій… Це вийде смачно. Проте, для того, щоб ваша курка мала особливий, ні на що не схожий смак, рекомендуємо спробувати запекти її, нафарширувавши половинк...
Тонкощі приготування м’якої яловичини

Тонкощі приготування м’якої яловичини

Усім нам хочеться, щоб кожна наша страва була кулінарним шедевром. Тонкощі приготування м’якої яловичини • Пам’ятайте, що нарізати шматки, якщо вони порційні чи маленькі обов’язково потрібно вздовж волокон. Це зумовлене тим, що при обсмажені воно буде менше втрачати свою форму, а поті...